Поръчка за изработка на мраморни надгробни паметници с кръст. Избор на модел надгробен паметник от каталог с галерия със снимки на Паметници с кръст получи оферта от фирма за каменоделски услуги София. Оформяне на гроб София гробищни паркове Централен, Бакърена фабрика, Малашевци, Банкя местност Полето
〸 【 тел:02 870 56 57 GSM: 0882 528 970 GSM: 0879 856 057 】〸
email: pametnic_com@abv.bg

Адрес: гр.София,жк.Слатина, ул.Иван Димитров Куклата, бл.53 Пертер

www.catalog-pametnici.eu

Въпроси на които предстои да отговаряме

Вие сте тук : Паметници с кръст от фирма за каменоделски услуги София

Мраморни паметници , Мраморни плочи , Модели надгробни паметници, Оформяне на гроб, Паметници ,Цялостно аранжиране на гробно място

Галерия Надгробни паметници


  • Паметници с кръст от фирма за каменоделски услуги София

    Модел паметник с кръст от фирма за каменоделски услуги София?

Модели Надгробни паметници с кръст
Модел от мрамор No1 изработка от фрима за каменоделски услуги София
〸 Модел No1

Цена 199.00лв

Модел паметник с кръст No1 от нашия каталог за надгробни паметници изработен от фирма за Каменоделски услуги . Ако се наложи да се използва като двеон надгробен паметник което ще рече да бъдат събрани имената на двама поконика има възможност само ако се намали размера на буквите.

Мраморни модели Надгробни паметници с кръст
Модел No5 изработка от фрима за каменоделски услуги София
〸 Модел No5

Цена 199.00лв

Мраморен модел паметник с кръст No5 от нашия каталог за надгробни паметници изработен от нашата фирма за Каменоделски услуги. Изработен по най-добрия начин за този модел надгробен паметник с кръст което дава възможност да се изпишат и да се съберат имената на двама или трима покоиници.

Модели Надгробни паметници с кръст
Модел No7 изработка от фрима за каменоделски услуги София
〸 Модел No7

Цена 229.00лв

Модел от мрамор паметник с кръст No7 от нашия каталог за мраморни надгробни паметници изработен от фирма за Каменоделски услуги Малашевци София. Този модел надгробен паметник е подходящ за изписване имената на двама покойиника това го прави двоен надгробен паметник.